Afstemming en reading

Afstemmingen en Kaartreadingen worden verricht als ondersteuning van standaard sessies. Of als een losse vorm van reading en afstemming wanneer iemand een losse vraag heeft.

Zo worden afstemmingen en kaartleggingen vaak ingezet als onderdeel van regressie/reincarnatiecoaching, wanneer deze per mail of telefoon worden aangevraagd.

Tegelijk wordt een afstemming ook vaak bij kinderen gedaan en bij mensen/ kinderen die op grote afstand van mijn praktijk wonen/zich bevinden.

Tijdens afstemmingen en readingen stem ik mij af op jouw energie, of de energie van jouw kind.

Afhankelijk van de vraag, kan ik mij ook afstemmen op de energie van een huis, een werksituatie of relatie.

Tijdens afstemmingen voel ik in wat er nodig is om meer informatie te krijgen over een situatie. Met behulp van mijn intuïtie en bijvoorbeeld orakelkaarten komt er een visualisatie op gang die inzicht geeft over een situatie of onbalans waar een vraag over is. In feite wordt bij een afstemmingen alles gebruikt dat via mijn intuïtie naar boven komt als hulpmiddel om inzicht te geven op de gestelde vraag, en heling te bieden bij een onbalans.

Een afstemming/reading wordt beschreven in een uitgebreid document, waarin ik je meeneem in het verhaal van de afstemming. Door het lezen en herlezen van dit verhaal kan een afstemming een diep inzicht en heling teweegbrengen. Tegelijk is het ook vaak heel mooi om van een dergelijke reading/afstemming een verslag te hebben.

Het werken met afstemmingen en reading zie ik vaak als een stukje magie, dat vaak een verwonderend helend effect heeft. Op volwassenen en kinderen.

Omdat kinderen nog erg open staan voor het communiceren via intuïtie, werkt een afstemming bij (jonge) kinderen heel effectief om bijvoorbeeld weer tot doorslapen te komen, licht eczeem te verminderen, onverklaarbaar gedrag te begrijpen en nachtmerries te verminderen.