Werkwijze

2016-11-21-11-51-08Weer kunnen aarden in je lijf is over het algemeen de basis van de sessies. Met het aarden starten we. Dat gebeurt op verschillende manieren. De ene keer via een voetreflexmassage, de andere keer juist via spiertesten en het gebruik van edelstenen of remedies. Het is net wat jij op een moment nodig hebt aan inzicht en heling.
Want dat is de grootste basis van de sessies Harmoniecoaching. Ik doe wat jouw lichaam aangeeft dat het tijdens een sessie het meest nodig heeft om weer in harmonie met Jouzelf te komen.

Wat er na het aarden nodig is aan inzicht en heling, bepalen we samen. We stellen een doel vast en werken daar aan. Precies op die manier die jou weer terug bij jezelf brengt. Dat kan via spiertesten zijn, door het gebruik van allerlei, soms zelf ontwikkelde procedures, met coachingstechnieken of juist via ontspanning door een voetreflexzonemassage.

Samen

Een nieuw evenwicht creëren doen we niet alleen. Samen gaan we op weg naar inzicht, ontspanning en heling. Via inzicht en heling versterk ik het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam of dat van jouw kind.

Ik steun via de behandelingen waar nodig en help je op weg tot je zelf weer verder kunt. We ontdekken samen waar jouw onbalansen (of beter gezegd leerpunten)  precies zitten en werken er in de sessies ook samen aan om deze onbalansen op te lossen. Het is een gezamenlijke ontdekkingstocht!