Harmoniecoaching

Mijn Harmoniecoaching bestaat er uit jou weer te verbinden met jouw eigen energie. Met wat jij nodig hebt om weer in Harmonie met jezelf te zijn. Terug te komen bij jezelf.

Voor het geven van inzicht en heling gebruik ik verschillende methoden. Daarnaast ben ik heldervoelend, – ziend en werk ik intuïtief.  Dit maakt dat ik mij altijd afstem op datgene dat iemand, jij wellicht, nodig heeft om weer in Harmonie met zichzelf te komen. Soms betekent dat dat er vooral gesproken wordt, of sprake is van een vorm van reading.

Andere keren wordt er via spiertesten en coachingstechnieken gewerkt aan het creëren van inzicht en heling rondom een onbalans. Ik weet nooit van te voren welke methode die sessie gebruikt wordt. Dat maakt de sessies afwisselend en heel verrassend soms.

Er zijn een aantal technieken waar ik vaak gebruik van maak. Zo werk ik geregeld met spiertesten (kinesiologie), met voetreflexmassage en met regressie/re-incarnatiecoaching. Met behulp van de eerste 2 methodes kan ik contact maken met wat het lichaam nodig heeft om weer terug te komen bij jezelf. Het zijn hulpmiddelen voor mij om mij af te stemmen op de energie van iemand. De derde methode is vooral een krachtige helingsmethode die vaak ondersteunend is om tot diepe heling van blokkades te komen.

De meest passende vorm van coaching ontstaat pas tijdens een sessie. Omdat ik dan juist mij kan afstemmen op de individuele energie. En om pas dan via welke techniek dan ook tot zeer persoonlijk inzicht, ontspanning en soms wonderlijke heling te komen.

Als onbalansen geheeld zijn, of je een inzicht hebt gekregen waarmee jij Zelf verder kunt, dan kom je in harmonie met jezelf. Of dan komt een kind in balans. En kun je weer genieten van je leven. Huppelend en vol energie weer je eigen keuzes maken.

Via harmoniecoaching bevorderen we zo samen het zelfgenezend vermogen van jouw lichaam. Op die wijze wordt het lichaam aangezet tot het weer creëren van Harmonie.   Wanneer het gaat om een onbalans die niet meer zal verdwijnen, dan kunnen de sessies ondersteunen bij het proces van acceptatie en bij het leren omgaan met de beperking die is ontstaan. Ook in dit geval wordt het zelfgenezend vermogen van het lichaam en de geest ondersteund en geactiveerd.

Technieken die ik geregeld gebruik zijn: